Reserveren: bel dan 010 2654438

BORREL

Olijven
blend van groene Italiaans en zwarte Griekse Kalamata olijven
gemarineerd in citroen en sereh | 4.00
gemarineerd in knoflook en tijm | 4.00

Noten
keuze uit mix van 3 onderstaande soorten
gerookte amandelen | gebakken pistaches | gesuikerde pinda’s | gezouten cashews | Japanse wasabi pinda’s | 3.00

Groentechips
mix van biologische groenten chips | 3.50


SAUCISSON SEC
droge worsten (150 gram) van Brand & Levie, per worst | 9.50
keuze uit 2 wisselende soorten, vraag de bediening welke


CHARCUTERIE
80 gram, geserveerd met brood

Pata negra Iberico | 12.50
St Daniele | 8.50
Coppa di Parma | 8.50
Serrano | 7.50
Chorizo Iberico Bellota 7.50
Cecina de Vaca 8.50


BORREL PLATEAUS

geserveerd met brood

Plateau charcuterie gemengd
3 soorten charcuterie (130 gram) | 15.50
4 soorten charcuterie (180 gram) | 19.50

Plateau charcuterie & fromage gemengd | 23.50
3 soorten charcuterie en 3 soorten kazen


FROMAGE
stel zelf uw kaasplank samen met de kazen Boerderij Lindenhoff, geserveerd met brood en appelstroop

per stuk a 75 gram | 7.00
3 kazen a 35 gram per stuk | 9.50
4 kazen a 35 gram per stuk | 12.50
5 kazen a 35 gram per stuk | 15.50
6 kazen a 35 gram per stuk | 18.50

Boeren Truffel (rauwe koemelk)
Hollanse lichte belegen kaas met delicate smaak door toevoeging van zwarte truffel

Manchego DOP (gepasteuriseerde schapenmelk)
licht pikante en zoute smaak door 9 maanden rijping, uit la Mancha

Tallegio (gepasteuriseerde koemelk)
heerlijk zachte smaak, licht zoet en een combinatie van witte truffels en amandelen

Delice de Bourgogne (gepasteuriseerde koemelk)
De kaas heeft een zeer romige en delicate textuur door de room die toegevoegd wordt bij de bereiding. De korst is zacht en wit met een bloemige textuur en een licht aroma van paddenstoelen.

Coulomiers (rauwe koemelk)
Een franse zachte witschimmelkaas met een verfijnde smaak en een hint van zoete amandel. De oorsprong van de kaas ligt in het Seine et Mame gebied rond het plaatsje Coulommiers.

Pave d’Affinois (rauwe koemelk)
Deze kaas is een erg romig verfijnd koemelk kaasje uit Frankrijk met een gelig teer korstje en een volle romige smaak.

Camembert de Normandie AOC (rauwe koemelk)
overrijpe witschimmel, afkomstig van de Vache Normandie

Abondance (rauwe koemelk)
Halfharde kaas uit de Savoie met tonen van hazelnoot en een lichte bitterheid. Oorspronkelijk sinds de 14e eeuw gemaakt vanuit het Sainte Marie D’Abondance klooster.

Comté réserve du Fort (rauwe koemelk)
uit het Jura gebergte, een harde kaas van hoog niveau, zoet nootachtig met eiwitkristallen

Remeker Rijp Bio (rauwe koemelk)
Gemaakt op boerderij de Groote Voort van de extra dikke melk van Jersey koeien. De korst wordt ingewreven met boterolie, waarna de kaas 8 tot 9 maanden rijping krijgt.

Verzin Vacca (rauwe koemelk)
Deze Italiaanse blauwschimmelkaas is zacht, smeerbaar gemaakt van volle romige koemelk. De smaak is sterk maar helder met hints van verse melk. De kaas wordt gerijpt voor een periode van minimaal 60 dagen.

St. Augur (gepasteuriseerde koemelk)
Dit is een Franse blauwschimmel, die milder is dan Roquefort. De kaas is romig en pittig en de melk is afkomstig van koeien uit het Auvergne gebied.

Blu al Vin Santo (rauwe koemelk)
Een kleine blauwe kaas gerijpt in een heilige wijn, de “Vin Santo”. Een Toscaanse dessertwijn, die gemaakt wordt van ingedroogde druiven. De kaas wordt in een houten wijnvat ondergedompeld in de Vin Santo en afgedekt met de most van de geperste druiven. Pas na 20 tot 30 dagen is de kaas klaar voor consumptie. De blauwschimmels in de kaas, gecombineerd met zoete, fruitige smaak van de Vin Santo resulteert in een bouquet van geuren en onbeschrijfelijke smaken.

Roquefort Pappillon Noir (rauwe schapenmelk)
Roquefort is een Franse blauwschimmel met een beschermde naam. Deze kaas is genoemd naar het dorp Roquefort sur Soulzon en mag alleen daar uit de buurt komen. Detextuur is glad en bijna smeerbaar met aroma’s van noten en rozijnen. De smaak is subtiel en complex met een pittige nasmaak. Alleen de beste kazen krijgen het Pappillon keurmerk.

Cabrales Valdeon (gepasteuriseerde geit-, schaap- & koemelk)
Een Noord Spaanse blauwschimmel gemaakt met een combinatie van koe, schaap en geitenmelk. De kaas is zoet en fris en gerijpt ingepakt in esdoorn bladeren in de grotten van het Picos De Europa gebergte.


TAPAS

alle tapas worden geserveerd met brood

Pain Le Nord 
brood met huisgemaakte pesto, tapenade en olijfolie | 5.00

Sashimi | 8.75                 
van tonijn, gebakken met twee kleuren sesam

Oesters
creuses uit Normandië, met rode wijnazijn en sjalot | 2.50 per stuk

Eendenborstfilet | 8.75
krokant gebakken met een residu van honing & truffel en een saus van rode port

Paté
gemaakt met groene peperbes, zwarte peper, jeneverbes en jenever van ’t Nieuwe Diep, geserveerd met appelstroop | 5.50

Mini Hamburger
met bacon, piccalilly-mayonaise en gebakken sjalot | 5.35


FRITEUSE

Bittergarnituur
15 stuks | 13.75
25 stuks | 21.50

De Rotterdamsche Bitterballen
6 stuks | 5.75

Vlammetjes
6 stuks | 5.75

Kaassoufleetjes
6 stuks | 5.75

Kaasvingers
6 stuks | 5.75

Frikadelletjes
6 stuks | 5.75