Reserveren: bel dan 010 2654438

MENU DU CHEF €38

Voorgerecht
Gepekeld Goudbrasem | Knapperige Ui | Mayonaise van Gekarameliseerde Ui & Gerookte Aberlour Whisky | Lichte Kerrie-Olie | Frisse Structuren van Komkommer | €13

Hoofdgerecht
Gegrilde zijlende van Australische Rund | Geglaceerde Artisjokbodem | Korenaar Asperges | Roodlof | Jus van Verse Lavas | €23

Dessert
Pêche Melba | Gepocheerde Witte Perzik | Saus van Frambozen | Vanille Roomijs | Geschaafde Amandelen | Verse Slagroom | €8


KLASSIEKERS VAN LE NORD

Mosselen
keuze uit afgeblust in Belgisch bier of witte wijn
als voorgerecht, geserveerd met brood | 9.75
als hoofdgerecht, geserveerd met salade en dikke frites | 19.50

Steak Tartaar
als voorgerecht, met diverse garnituren en brood | 11.50
als hoofdgerecht, met diverse garnituren, salade en dikke frites | 19.50

Entrecôte
Gegrilde runderentrecôte met gekarameliseerde sjalot, champignons a la Parisienne, beurre maître d’hôtel, salade & dikke frites | 21.50


VOORGERECHTEN

Oesters uit Normandië
creuses, met rode wijnazijn en sjalotjes
3 stuks | 8.00
6 stuks | 14.50

Carpaccio | 11.50
met kappertjes, pijnboompitten, bieslook, spekjes en parmezaan

Rouleaux van Kwartel |12.50
met rode bietjes en aceto balsamico, kweeperencompote, gemarineerde sjalotjes en een karamelsaus van rode port

Crèmesoep van Knolselderij | 8.50
met brunoise van knol en uitgebakken spekjes

Heek | 11.50
in de oven gegaard met citroenolie, panko gamba, geschaafde pecorino en een dressing van tomaat en basilicum


HOOFDGERECHTEN
alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en dikke frites, u mag altijd bijbestellen

Truffelrisotto | 16.50
met rode biet, gepocheerd ei, jonge bladspinazie en aceto balsamico

Polenta| 15.50
met aubergine, pompoen, groene asperges, manchego en japanse rode mizuna

Eendenborstfilet | 21.50
krokant gebakken met een residu van honing en truffel, een saus van rode port en een crème van knolselderij

Tournedos Rossini | 26.50
met gebakken eendenlever, rösti van aardappel en knolselderij, truffelolie en een jus van Madeira

Saltimbocca alla romana | 21.50
kalfsoester met parmaham, salie, coeur de boeuf tomaat en een jus van gepofte knoflook

Griet | 20.50
op de graat gebakken met pompoencréme, geroosterde courgette en beurre blanc met saffraan

Kijkt u ook op onze houten borden voor het wisselende Menu du Chef. Deze gerechten zijn ook apart te bestellen.

BIJGERECHT       

Verse groenten van het seizoen | 3.50   


DESSERTS

Crème Brûlée | 7.50  
van Dolcelatte, met bosvruchten yoghurtijs

Frangipane | 8.50
franse taart van amandel, citroen  ijs, witte chocolademousse en sinaasappelmarmelade

Irish whisky cake | 8.50
met pistache, crumble en vanille ijs

Kaasplateau | 11.50
met appelstroop en amarena kersen